Υπηρεσίες

icons8-repair-100 (1)
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ / ΖΑΝΤΩΝ

Tο κατάστημα μας διαθέτει μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για την επισκευή παντός τύπου ελαστικών και ζαντών αλλά και ειδικό μηχάνημα για την επισκευή run on flat ελαστικών.
H επισκευή ελαστικών γίνεται άμεσα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.
Επίσης επισκευάζουμε το ελαστικό σα οπουδήποτε μας χρειαστείτε προμηθεύοντας σας ρεζέρβα η' καινούριο ελαστικό.
Όσον αφορά τα γεωργικά μηχανήματα (trakter ) επισκευάζονται σε οποιοδήποτε χώρο βρίσκονται όπως και τα χωματουργικά και τα αλλά οχήματα.
Επίσης υπάρχει ειδικό μηχάνημα για την επισκευή ζαντών.

icons8-tires-64
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την ευθυγράμμιση των ελαστικών σας.
Η σωστή ευθυγράμμιση είναι σημαντική για τη βέλτιστη απόδοση και τη μέγιστη διάρκεια ζωής του ελαστικού.
Η κακή ευθυγράμμιση είτε μπροστά, είτε πίσω, η μη σωστή λειτουργία των φρένων ή των αναρτήσεων, οι στραβοί τροχοί και φθαρμένοι τριβικοί δακτύλιοι και πολλά άλλα μηχανικά προβλήματα μπορούν να προκαλέσουν ανομοιόμορφη φθορά και ταχύτερη φθορά του πέλματος. Κάθε μία τέτοια κατάσταση θα πρέπει να διορθωθεί άμεσα από τον έμπορο ελαστικών Toyo της περιοχής σας.

Τα οχήματα των εμπροσθοκίνητων αυτοκινήτων με ανεξάρτητο οπίσθιο σύστημα ανάρτησης απαιτούν ειδική προσοχή και θα πρέπει να ελέγχονται τακτικά.

Ένα απότομο τράνταγμα, όπως η πρόσκρουση σε λακκούβα, μπορεί να χαλάσει την ευθυγράμμιση του οχήματός σας. Μια τέτοια πρόσκρουση μπορεί, επίσης, να στραβώσει τη ζάντα, προκαλώντας απώλεια της πίεσης του αέρα και να βλάψει τα ελαστικά σας με ελάχιστα έως καθόλου ορατά σημάδια.

ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ

Ζυγοσταθμίσεις παντός τύπου (επιβατικών, 4χ4, ελαφρών φορτηγών, φορτηγών, μοτοσυκλέτας) ελαστικών με ηλεκτρονικά μηχανήματα.

Διαθέτουμε επίσης φορητή ζυγοστάθμιση έτσι ώστε να γίνεται επάνω στο αμάξι ως έχει(μόνο για μεγάλα οχήματα)

guarantee
ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

Τώρα, με κάθε αγορά 4 ελαστικών Goodyear, Dunlop, Sava & Debica, αποκλειστικά από το επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών superService, σας προσφέρουμε 1 χρόνο εγγύηση για την ασφάλειά σας.

Αισθανθείτε σίγουροι για τα ελαστικά σας, ό,τι και αν συναντήσετε στο δρόμο (λακούβες, γυαλιά, καρφιά…). Κάντε την εγγυημένη επιλογή και εξοπλίστε το όχημά σας με ελαστικά Goodyear, Dunlop, Sava ή Debica. Απολαύστε τις μοναδικές τους επιδόσεις, την ασφάλεια και την κορυφαία ποιότητα που σας προσφέρουν, για ασφαλείς διαδρομές για όλη την οικογένεια.

Αποκτήστε λοιπόν και εσείς τα μοναδικά Προγράμματα Εγγύησης Ελαστικών από το δίκτυο superService για πολλά και ξέγνοιαστα χιλιόμετρα!

ontheroad
SERVICE ON THE ROAD

Με την εξειδικευμένη τεχνογνωσία και την ιδιαίτερη καινοτόμο τεχνοτροπία της πλήρως εξοπλισμένης κινητής μονάδας "SERVICE ON THE ROAD" στο service και την τοποθέτηση ελαστικών παντός τύπου οχημάτων ( moto, ΙΧ, επαγγελματικά , μηχανήματα έργων).

H άμεση εξυπηρέτηση στο χώρο σας (στο δρόμο, στο γραφείο, στο σπίτι, στη δουλειά) η πώληση όλων των επώνυμων και μη ελαστικών, η άμεση τοποθέτηση και οι χαμηλές τιμές τους καθιστούν μια εγγυημένη, δυναμική και καινοτόμο επιλογή.

icons8-tire-100
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ / ΖΑΝΤΩΝ

Για την αγορά και την καταλληλόλητα της μάρκας και τύπου ελαστικών μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε να αποφασίσετε, λέγοντάς μας τη χρήση του αυτοκίνητου σας έτσι ώστε να έχετε το σωστό ελαστικό για εσάς.

Η τοποθέτηση των ελαστικών γίνεται με σωστό service όπως αλλαγή βαλβίδων, ξύσιμο ζάντας, ζυγοστάθμιση και ότι άλλο χρειαστεί.

shock-absorber
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΛΑΤΗΡΙΩΝ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ

Η εταιρία μας, διαθέτει, πολλές μάρκες αμορτισέρ για αντικατάσταση των εργοστασιακών. Μπορεί να σας ενημερώσει σωστά για την αγορά και τοποθέτηση των αμορτισέρ που χρειάζεται το αυτοκίνητό σας, είτε για την αντικατάσταση τους, είτε με σκοπό την βελτίωση σε συνδυασμό με αλλαγή ελατηρίων για τροποποίηση της ανάρτησης στην σκληρότητα και το ύψος του αυτοκινήτου.

Στην εταιρία μας θα βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές μεγάλη γκάμα αμορτισέρ και ελατήρια χαμηλώματος ώστε να αποκαταστήσετε την ανάρτηση του αυτοκινήτου σας η να την βελτιώσετε ανάλογα με το οδηγικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

Θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας την αγορά και τοποθέτηση των καινούριων σας αμορτισέρ, ελατηρίων, την αλλαγή στην οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου σας.

oil-change
ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΔΙΩΝ
Η αλλαγή των λαδιών είναι σημαντική υπόθεση για το όχημα και κάθε οδηγός πρέπει να λαμβάνει σοβαρά υπ’ όψιν του ορισμένα ζητήματα. Πιο συγκεκριμένα, το ζήτημα της συχνότητας της αλλαγής των λαδιών είναι κάτι που απασχολεί πολλούς οδηγούς. Τα λάδια του οχήματος πρέπει να αλλάζονται ακόμη και εάν το όχημα έχει πραγματοποιήσει λίγα χιλιόμετρα μέσα στο χρόνο. Αυτό συμβαίνει καθώς όταν τα λάδια μένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα μέσα στο μοτέρ, είναι πού πιθανό να χάσουν τις αντιοξειδωτικές τους ικανότητες.
icons8-tire-pressure-64
ΠΙΕΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

Η πίεση είναι πολύ σημαντική για την διάρκεια ζωής των ελαστικών σας.

Το ποσό των bar που είναι αρκετό για το ελαστικό σας αλλάζει με βάση τον κατασκευαστή αυτοκινήτου.

Έτσι μπορείτε να το δείτε στο καπάκι της βενζίνης, στην πόρτα του οδηγού ή στο βιβλίο αυτοκινήτου.

Μια φόρα το μηνά είναι απαραίτητη η μέτρηση της πίεσης στα ελαστικά και ειδικά πριν από κάθε ταξίδι σας έτσι ώστε να ελεγχθεί και η ρεζέρβα του οχήματος σας για να είστε ασφαλής.

icons8-car-64
ΑΖΩΤΟ

Το άζωτο είναι χημικό στοιχείο που ανήκει στα αμέταλλα, έχει σύμβολο το Ν και ατομικό αριθμό 7. Στη συνηθισμένη στοιχειακή του μορφή και κάτω από Κανονικές Συνθήκες είναι διατομικό αέριο, άχρωμο, άοσμο, άγευστο και σχετικά αδρανές. Η λέξη άζωτο προέρχεται ετυμολογικά από τις λέξεις «α-» (στερητικό) και «ζωή». Έχει την έννοια ότι δεν υποστηρίζει τη ζωή, όπως το οξυγόνο.
Το άζωτο είναι η αντικατάσταση του αέρα για την πίεση των ελαστικών.
Σύμφωνα με το όποιο έχετε:

Καλύτερο κράτημα
Το άζωτο διατηρεί την πίεση του ελαστικού αμετάβλητη για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και αποφεύγεται η πρόσθετη φθορά τους.

Λιγότερη φθορά ελαστικών
Οι κατασκευαστές ελαστικών συνιστούν συγκεκριμένη πίεση για κάθε τύπο ελαστικού. Όταν η πίεση αυτή μειωθεί τότε αυξάνεται η φθορά του πέλματος. Το άζωτο διατηρεί την πίεση αμετάβλητη για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε αποφεύγεται η πρόσθετη φθορά.

Μειωμένη κατανάλωση καυσίμου
Η μειωμένη πίεση των ελαστικών αυξάνει την κατανάλωση καυσίμου. Η φυσιολογική απώλεια πίεσης των ελαστικών μειώνεται έως και έξι φορές με τη χρήση του πεπιεσμένου αζώτου σε σχέση με τον πεπιεσμένο αέρα.

Τεχνολογία αγώνων formula 1
Μερικά χρόνια πριν, το άζωτο χρησιμοποιούνταν αποκλειστικά σε ελαστικά αγώνων ταχύτητας και ελαστικά αεροσκαφών. Η πρόοδος της τεχνολογίας βοήθησε να γίνει διαθέσιμο στο ευρύ κοινό με εξαιρετικά χαμηλό κόστος για τον τελικό καταναλωτή.

Λιγότερη οξειδωση στη ζάντα
Το άζωτο είναι πιο ξηρό από τον ατμοσφαιρικό αέρα και έτσι η μειωμένη υγρασία στο εσωτερικό του ελαστικού εξαλείφει το φαινόμενο οξείδωσης των ζαντών.

Περισσότερη ασφάλεια
Με το άζωτο αποφεύγεται η αύξηση της πίεσης με την άνοδο της θερμοκρασίας και ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες κλαταρίσματος.

Επικοινώνησε μαζί μας και βρες λύση σε κάθε σου ανάγκη