Η Ιστορία Μας

Ελαστικά Νικηφόρος Ευάγγελος

Η εταιρία

ιδρύθηκε το 1965 από τον Νικηφόρο Πολυχρόνη και από το 2000 την σκυτάλη ανέλαβε ο γιος του Νικηφόρος Ευάγγελος, στην οδό Παλαιολόγου 17 με έδρα στις Σέρρες.
Ειδικεύεται στην εμπορία και αντικατάσταση ελαστικών, ζαντών, αναρτήσεων αυτοκινήτου - φορτηγών και στην εμπορία και αντικατάσταση ελαστικών μοτοσικλετών.

Με την άψογη εξυπηρέτηση, της χαμηλές τιμές, τα προϊόντα υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας και την τεχνογνωσία που διαθέτουμε σύντομα κατακτήσαμε την εμπιστοσύνη του κόσμου.
Ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις των πελατών μας παρέχουμε την δυνατότητα για quick service (αλλαγή λιπαντικών, αμορτισέρ, φρένα).

Σε σύντομο χρονικό διάστημα ανεβήκαμε στην κορυφή της Σερραϊκής αγοράς καθώς καλύπτουμε και εμπορευόμαστε όλες της επώνυμες μάρκες ελαστικών.
Όλα τα προϊόντα μας καλύπτονται από εγγύηση και τυγχάνουν ιδιαίτερης αναγνώρισης από τον Ελληνικό κοινό.

Ο συνδυασμός της μεγάλης ποικιλίας ελαστικών και ζαντών, η άψογη παροχή υπηρεσιών, ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός και η άριστη συνεργασία μας με τις εταιρίες που μας προμηθεύουν με προϊόντα μας δίνουν μια συνεχώς αυξανόμενη πελατεία και εξασφαλίζουν μια άψογη, γρήγορη και πλήρης ικανοποίηση των απαιτήσεών σας.

Οι Αξίες μας:

  • Υψηλότατη ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών.
  • Σεβασμός στον άνθρωπο - σεβασμό στον πελάτη.
  • Αναγνώριση των αναγκών του πελάτη.
  • Κάλυψη των προσδοκιών με την καλύτερη και την πιο συμφέρουσα δυνατή λύση.​